курсовые по деталям машин и основам конструированию, дипломы по деталям машин и основам конструированию, контрольные по деталям машин и основам конструированию
Рефераты по предмету "Менеджмент", решение задач по предмету "Менеджмент", контрольные по предмету "Менеджмент", дипломые работы по предмету "Менеджмент", курсовые работы по предмету "Менеджмент".
Количество готовых работ по предмету "Менеджмент": 464
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ ЕФЕКТИВНІСТЮ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 1.1. Поняття ефективності діяльності підприємства 1.2. Методологічні підходи для оцінки ефективності діяльності підприємства 1.3. Підвищення ефективності діяльності підприємства в ринкових умовах Висновки до розділу 1 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 2.1. Загальна характеристика АТ «Х» та його виробничо-збутової діяльності 2.2. Аналіз ринку підприємства 2.3. Аналіз ефективності діяльності підприємства Висновки до розділу 2 РОЗДІЛ 3. ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 3.1. Розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності діяльності підприємства 3.2. Обґрунтування запропонованих рекомендацій та розрахунок їх ефективності Висновки до розділу 3 ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
В курсовій роботі розглянуто теоретичні основи управління виробництвом на підприємствах. Визначено проблеми та напрями удосконалення управління виробництвом згідно обраної теми. Дано оцінка процесів управління виробництвом на залізниці. Розкрито особливості управління перевізним процесом на залізниці. Складено транспортно-економічний баланс. Зроблено аналіз та оцінка організації вантажообігу залізниці.
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ 5 1.1 Сутність інформаційного забезпечення процесів управління 5 1.2 Види інформаційно-аналітичної діяльності 10 1.3 Концептуальна модель системи інформаційного забезпечення менеджменту 15 РОЗДІЛ 2 ДОСЛІДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ 24 2.1 Загальна економіко-організаційна характеристика підприємства 24 2.2 Місія і ключові цілі підприємства 34 2.3 Аналіз інформаційного забезпечення управлінської праці на підприємстві 41 РОЗДІЛ 3 ВДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ 46 3.1 Організація інформаційного процесу управління на основі нових інформаційних технологій 46 3.2 Економічна ефективність запропонованих заходів 51 ВИСНОВКИ 55 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 57 ДОДАТКИ 60
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ МАЛИМ ПІДПРИЄМСТВОМ 1.1 Особливості функціонування малого підприємства у ринковому просторі 1.2 Характеристика факторів, що впливають на розвиток малого підприємства 1.3 Етапи створення та функціонування сучасного малого підприємства 1.4 Нормативно-правове регулювання діяльності малого підприємництва в Україні РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ УПРАВЛІННЯ НА МАЛОМУ ПІДПРИЄМСТВІ 2.1 Сучасний стан розвитку підприємств малого бізнесу в Україні 2.2. Загальна характеристика ресторану 2.3 Аналіз динаміки основних фінансово-економічних показників діяльності ресторану «Венеція» 2.4 Аналіз ефективності функціонування організаційної структури управління ресторану РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ МАЛИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ( на прикладі ресторану) 3.1 Використання організаційних важелів для стимулювання розвитку 3.2 Перспективи розвитку інноваційних процесів ресторану 3.3 Використання моделі життєвого циклу малого підприємства як методу адаптації до змін у зовнішньому оточенні ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Дипломна робота містить вступ, три розділи, 11 підрозділів, висновки та пропозиції, список використаних джерел, додатки. Повний обсяг дипломної роботи викладений на 125 сторінках , у тому числі основного тексту - 106сторінок, включаючи 17 таблиць, 14 рисунків, 11 формул, 6 додатків на 9 сторінках і 87 найменувань використаних джерел.
Вступ 1.Неформальні групи - частина формальної організації 1.1 Виникнення неформальної групи і її роль в організації 1.2 Управління неформальними організаціями 1.2.1 Механізм управління 1.2.2 Методи управління 2. Неформальні групи та їх внесок у ефективність організації 2.1 Загальна характеристика організації 2.2 Види і характеристика основних неформальних груп 2.3Рекомендації щодо раціонального використання потенціалу неформальних груп. Висновок Список використаної літератури
Вступ 1. Сутність і види фінансових ризиків. Нормативно-правові аспекти управління фінансовими ризиками. 2. Фінансово-економічна характеристика діяльності підприємства. 3. Оцінка фінансових ризиків ДП «Козелецьрайагролісгосп». 4. Процес управління ризиками підприємства. 5. Загрози підвищення основних ризиків для підприємства. 6. Методи зниження фінансових ризиків. Висновки Список використаних джерел
Зміст Вступ Розділ 1. Загальна характеристика ТОВ «Туртесс Тревел» Розділ 2. Планування як функція менеджменту в ТОВ «Туртесс Тревел» Висновки Список використаної літератури Додатки
План. Вступ Розділ 1. Роль організаційної структури управління в реалізації цілей підприємства.
1.1Суть організаційних структур управління та принципи їх побудови 1. 2 Характеристика основних організаційних структур управління організацією 1.3 Шляхи вдосконалення організаційних структур управління
Розділ 2. Обгрунтування ефективності організаційної структури управління ВАТ готель «Салют».
2.1 Оцінка організаційної структури управління ВАТ Готель «Салют» та її елементів 2.2 Комплекс заходів щодо вдосконалення організаційної структури управління 2.3 Оцінка ефективності заходів
Висновки Resume Список використаної літератури Додатки
Вариант №12 Тема «Закономерности развития локальных рынков труда» Цель работы – изучить локальный рынок труда, его содержание, типологию, сущность, условия возникновения. Задачи работы: • Определить, в чем заключается сущность рынка, его черты, функции; охарактеризовать роль рынка в общественном производстве. • .Изучить типологию рынка, его структуру и инфраструктуру. • Исследовать основные предпосылки формирования рыночных отношений в сфере труда в условиях трансформирующейся экономики • Проанализировать рынок труда и занятости населения. • Сделать выводы СОДЕРЖАНИЕ
ВВЕДЕНИЕ …………………………………………………………………. ГЛАВА 1. СУЩНОСТЬ, СТРУКТУРА И ФУНКЦООНИРОВАНИЕ ЛОКАЛЬНОГО РАНКА ТРУДА..…………………………………………. 1.1. Сущность, структура локального рынка труда.……………….. 1.2. Особенности современного рынка труда…………………..….. 1.3. Роль рынка труда……………………………………………….. ГЛАВА 2. АНАЛИЗ РЫНКА ТРУДА..……………………………………. 2.1. Анализ показателей локального рынка труда………...……...... 2.2. Статистический анализ безработицы…………………………... 2.3.Молодежь на рынке труда………………………..………….…... ГЛАВА3 . МЕРОПРИЯТИЯ ПО ОРГАНИЗАЦИИ ЛОКАЛЬНОГО РЫНКА ТРУДА……………….…………………………. 3.1. Мероприятия по организации локального рынка труда……………………………………………………….………..… 3.2. Эффективность мер по регулированию занятости населения…………………………………………….……………...... ЗАКЛЮЧЕНИЕ…………………………………………………………….. СПИСОК ИСПОЛЬЗОВАННОЙ ЛИТЕРЕТУРЫ.……………………….. ПРИЛОЖЕНИЯ……………………………………………………………..
ВВЕДЕНИЕ………………………………………………………………..….3 1.ТЕОРИТИЧЕСКАЯ ЧАСТЬ…………………………………………….....4 1.1. Понятие карьеры………………………………………………………4 1.2. Факторы влияющие на развитие карьеры……………………..….....6 1.3. Стадии и этапы карьеры……………………………………………...8 2. ПРАКТИЧЕСКАЯ ЧАСТЬ………………………………………………..11 СПИСОК ЛИТЕРАТУРЫ……………………………………………………15
Введение…………………………………………………………………………3 1. Понятие организационной структуры управления, требования к построению организационной структуры………………………………….….4 2. Факторы, влияющие на формирование организационной структуры организации…………………………………………………………………..….5 3. Типы организационных структур, их содержание, преимущества и недостатки, границы использования…………………………………………..5 4. Нормы управляемости как фактор формирования структур……….…….13 5. Основные этапы и принципы организационного проектирования…..….14 6. Интеграционные процессы в организационном проектировании……..…16 7. Делегирование полномочий и ответственность………………………..….17 Заключение……………………………………………………………………..20 Список литературы…………………………………………………………….21
ПЛАН ВСТУП……………………………………………………………………... ст.1-2. РОЗДІЛ I. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ В СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА. 1.1.Сутність спеціалізованих підприємств готельного господарства….ст.3-24 1.2.Технологія обслуговування в спеціалізованих підприємствах готельного господарства…………………………………………………………………... ст.24-30. 1.3.Оцінка якості в спеціалізованих підприємствах готельного господарства…………………………………………………………………. ст.30-34. РОЗДІЛ II. ДОСЛІДЖЕННЯ РОБОТИ В СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ – ФЛОТЕЛІ “БОГДАН ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ”. 2.1. Загальна характеристика спеціалізованого підприємства “Богдан Хмельницький”……………………………………………………………… ст.33-37 2.2. Особливості організації обслуговування в спеціалізованому підприємстві “Богдан Хмельницький”……………………………………………………. ст.37-42 РОЗДІЛ III. НАПРЯМКИ УДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ПІДПРИЄМСТВА - ФЛОТЕЛЮ “БОГДАН ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ”. 3.1. Практичні рекомендації удосконалення організаційної роботи в спеціалізованому підприємстві “Богдан Хмельницький”……………….. ..ст.43-45 ВИСНОВКИ……………………………………………………………... ст.46-48 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ…………………………… ст.49-52
1. Теорія економічного розвитку…………………………………………….3 2. Інноватика: визначення, предмет, об’єкт, завдання, напрямки, історія розвитку……………………………………………………………………..9 3. Навести 15 прикладів інновацій у сфері готельного господарства……13 4. Список використаної літератури………………………………………...14
Завдання 1 1. Ресурсні стратегії…………………………………………………………..3 2. Довгострокове планування………………………………………………..9 3. Прогнозування в системі стратегічного управління……………………17 Завдання 2……………………………………………………………………24 Використана література……………………………………………………..26
Завдання 2
Керівництво готелю «С», що знаходиться у Києві передбачило у ціновій стратегії для стимулювання збуту введення наступних цінових модифікацій: сконто і оптові знижки. Визначте базову ціну послуги розміщення у готелі, та розрахуйте яким чином вона зміниться, якщо собівартість проживання у одномісному номері складає 235 грн., а норма прибутку для визначення базового рівня ціни 40%.
Дипломная работа с менеджмента 93 страницы + приложения выполнена на украинском языке
ВСТУП РОЗДІЛ 1 АНАЛІЗ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОЇ ЛІТЕРАТУРИ, НАУКОВИХ ШКІЛ, ПРАВОВИХ АКТІВ 1.1. Аналіз та узагальнення науково-методичної літератури 1.2. Теоретичні основи планування розвитку підприємства 1.3. Аналіз дієвості нормативних актів щодо розвитку підприємства РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ДП ВАТ «КИЇВХЛІБ» ХЛІБОКОМБІНАТ №X 2.1. Аналіз розвитку підприємства 2.2. Аналіз основних показників діяльності підприємства 2.3. Аналіз стану перспективного планування РОЗДІЛ 3. ПРОГРАМА СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ ДП ВАТ «КИЇВХЛІБ» ХЛІБОКОМБІНАТУ №X НА 2011 – 2015 рр. 3.1. Програмування розвитку підприємства 3.2. Стратегічне планування розвитку ДП ВАТ «Київхліб» Хлібокомбінату №Х 3.3. Інвестиційні проекти ВИСНОВКИ СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Введение…………………………………………………………………………..3 1. Управление персоналом в системе современного менеджмента…………...5 1.1.Менеджмент - управление делом………………………………………..5 1.2.Становление кадрового менеджмента………………………………….11 1.3.Кадровый менеджмент: от управления персоналом к управлению человеческими ресурсами…………………………………………………...15 1.4. Ключевые элементы передовой кадровой стратегии…………………25 2. Кадровая политика и управление человеческими ресурсами……………...31 2.1. Виды кадровой политики ………………………………………………32 2.2. Этапы создания кадровой политики…………………………………...36 2.3.Осуществление кадровой политики предприятия……………………..39 2.4. Факторы, влияющие на кадровую политику……………………….….40 3. Анализ кадровой политики в ООО «Симбирск М+»………………………..43 3.1. Характеристика ООО «Симбирск М+»………………………………...43 3.2. Кадровый менеджмент в ООО «Симбирск М+»………………………44 3.3. Пути совершенствования кадрового менеджмента в ООО «Симбирск М+»………………………………………………………..50 Заключение ………………………………………………………………………53 Библиографический список……………………………………………………..54
Вступ 3 Розділ І. Теоретико-методологічні засади вивчення функції діяльності керівництва …..5 1.1 Функції та структура діяльності керівництва 5 1.2 Психологічні аспекти в організації керівництва 11 Висновки по розділу І 17 Розділ ІІ. Аналіз організації діяльності керівництва Управління у справах сім’ї та молоді 19 2.1 Філософська основа управління в організації роботи 19 2.2 Менеджмент, як рушійна сила в здійсненні поставлених цілей 23 Висновок до розділу ІІ 27 Розділ ІІІ. Напрямки вдосконалення керівництва в Управлінні у справах сім’ї та молоді 29 3.1 Найактуальніші проблеми та шляхи їх вирішення 29 Висновки до розділу ІІІ 31 Висновки 33 Список використаної літератури 36
Вступ 3 1. Особливості планування в організації 5 1.1. Поняття та специфіка планування в організації 5 1.2. Особливості організації планування на підприємстві 7 2. Аналіз діяльності підприємства 10 2.1. Загальна характеристика підприємства 10 2.2. Організація планування на ЗАТ «КПМК -2» 17 3.Основні напрямки удосконалення розглянутих питань і показати їх економічну ефективність і перспективність 26 3.1. Недоліки в системі планування ЗАТ «КПМК-2» 26 3.2. Напрямки удосконалення системи планування ЗАТ «КПМК-2» 28 Висновки 32 Список використаної літератури 37 Додатки 39
Все ще гадаєш, що подивитися українською нового з всесвіту серіалів, або чекаєшь рік, два на свій улюблений серіал, то зверни увагу на сайт про tvshows - https://tvshows.com.ua/. Першим відопідає на питання про дату виходу нового сезону, наприклад про серіл Відьмак від Нетфлікс, коли вийде.